Kviklån uden kreditvurdering

Kviklån uden kreditvurdering – kan det lade sig gøre?

Når du ansøger om kviklån, vil der fra låneudbyderens side altid blive lavet en kreditvurdering af din økonomiske situation. Selvom der bliver lavet en kreditvurdering, så får du faktisk rigtig hurtig svar på din låneansøgning. Der er flere udbydere af kviklån som giver svar indenfor få minutter. Nogle giver dig endda svar med det samme.

Find det bedste lån

Herunder kan du sammenligne lån blandt flere låneudbydere. 

Her på siden vil vi gennemgå følgende emner, som er tæt beslægtet med kviklån uden kreditvurdering:

 • Lån uden kreditvurdering
 • Lån uden dokumentation
 • Lån uden krav
 • Lån uden lønseddel
 • Lån uden indtægt
 • Lån på kontanthjælp
 • Lån på dagpenge
 • Lån på SU

 Men først gennemgår vi lige, hvad en kreditvurdering er og hvordan den foretages.

En kreditvurdering er en evaluering af din samlede kreditværdighed. Låneudbyderen vurderer ud fra dine personlige oplysninger om indtjening, udgifter, gæld, RKI om du vil komme i betragtning til at optage dét lån som du har ansøgt om. Jo højere et beløb du ansøger om, jo mere omfattende vil kreditvurderingen være fra låneudbyderens side. Vil du f.eks låne 150.000 kr, vil kreditvurderingen være omfattende og du vil måske blive bedt om at indsende dokumentation for at bekræfte at du er i stand til at betale beløbet tilbage. Vil du derimod ansøge om at optage et mindre lånebeløb, vil kreditvurderingen være mindre omfattende, og du vil højst sandsynligt ikke blive bedt om at indsende dokumentation for at optage lånet.

Hvordan foretages en kreditvurdering?

Når du ansøger om et kviklån, quicklån, hurtig lån eller mikrolån, så indhenter låneudbyderen oplysninger om dig, som bruges til kreditvurderingen. Der indhentes altid oplysninger om dig når du ansøger om et lån, uanset lånetype. Låneudbyderen indhenter økonomiske oplysninger om dig fra alle tilgængelige kilder (f.eks. Skat og RKI). Når din kreditværdighed vurderes, vil der typisk blive lagt vægt på følgende oplysninger:

 • Alder
 • Indkomst
 • Kredithistorik
 • Nuværende gæld
 • Arbejdssituation

De fleste låneudbydere tjekker hvorvidt, du som ansøger, er registreret som dårlig betaler i RKI eller lignende registre. Er du selv i tvivl, om du er registreret som dårlig betaler, kan du med NemID se din RKI status her.

Lån trods RKI

Det kan være svært at optage lån trods RKI. Dog findes der enkelte låneudbydere, som tilbyder lån til personer, som har været så uheldige at havne i et registrer såsom RKI eller Debitor Registret. Her skal man dog være opmærksom på nogle ting. Det at låne til personer registreret i RKI vil Låneudbyderne ofte se som at løbe en forhøjet risiko. Det skyldes, at de kan se, at andre kreditorer har haft svært ved at få deres udlån tilbage fra personen. Derfor vil låneudbyderen typisk tage en forhøjet pris for at løbe denne risiko. Dette ender ud i en højere rente ved et lån trods RKI. Låneudbyderen vil ydermere typisk sætte andre krav til låntager. Det kan for eksempel være et krav om, at låntager skal stille en kautionist til rådighed for lånet. Det vil sige, at låntager skal finde en person, som kan stille sikkerhed for de penge, der lånes. Kautionisten vil således kunne blive holdt økonomisk ansvarlig for de penge låntager skylder – og eventuelt ikke kan betale tilbage. Hos Kviklaan247.dk anbefaler vi på det kraftigste at undgå at optage lån, hvis man er registreret som dårlig betaler i RKI og lignende. At optage lån til trods for RKI vil typisk kun forværre den økonomiske situation for låntageren.

Lån uden kreditvurdering

Ofte når man snakker online lån, snakker man også lån uden kreditvurdering. Men i virkeligheden foretager de fleste låneudbydere faktisk en slag kreditvurdering. Banker foretager en noget grundigere kreditvurdering end hvad, der er tilfældet hos online låneudbydere. Forskellen kommer til syne ved, hvor hurtigt det går fra at have udfyldt en låneansøgning online, til man faktisk har pengene på sin konto.

Lån uden dokumentation

Lån online uden dokumentation for lånet. Når du ansøger om lån hos en af vores låneudbydere, skal du ikke vise lønsedler eller andet. Det eneste du skal have klar er dit NemID. Når du benytter dit NemID indhenter låneudbyderne selv relevant information om dig og din kreditværdighed.

Lån uden krav

At låne penge uden krav kan selvfølgelig ikke helt lade sig gøre. Man vil for eksempel altid være pålagt et krav om at skulle betale penge tilbage til långiver. Når man snakker online lån uden krav, gør man det ofte fordi, at kravene er så få og at stort set alle personer kan optage et lån.

Lån uden lønseddel

Lån uden lønseddel, når du ansøger om online lån. Typisk når man optager lån online, behøves man ikke fremvise sine lønsedler. Dette er i stærk kontrast til, hvis man ønsker at optage et lån i banken. Her vil der som oftest altid blive kigget på låntagers månedlige indtægter. Derfor har kviklån hurtig udbetaling. Ofte vil pengene være på ens konto samme dag, som man har udfyldt en låneansøgning. 

Lån uden indtægt

Lån uden indtægt med online lån. Det er ikke nødvendigvis et krav, at man har en fast indtægt, når man ønsker at låne penge online. Mange af låneudbyderne her på siden, spørger ikke til din beskæftigelse eller hvad du tjener om måneden. De stiller heller ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til.

Lån på kontanthjælp

Det er muligt at optage lån på kontanthjælp. At være på kontanthjælp kan være en forhindring, når man ønsker at optage lån hos de traditionelle banker. Men hos mange af vores online låneudbydere er dette ikke et problem. Her bliver – som tidligere nævnt – ikke stillet særlig mange spørgsmål. Man undgår på den måde lange og til tider pinlige dialoger med sin bankrådgiver. Alt man skal gøre, for at låne penge på kontanthjælp, er blot, at sende en ansøgning til en af låneudbyderne, man finder her på siden.  

Lån på dagpenge

Det er også muligt at optage lån på dagpenge. Der gælder her det samme, som ved kontanthjælp. Så det er selvfølgelig også muligt at optage lån på dagpenge. Alt man behøves er at udfylde en eller flere låneansøgninger direkte her fra siden. Man vil ofte straks få svar på sin låneansøgning. Pengene kommer typisk ind på ens konto samme dag. 

Lån på SU

Lån på SU er selvfølgelig også en mulighed. Som ved lån på kontanthjælp og dagpenge, så er det heller ingen begrænsning at være på SU, når man ønsker at låne penge online. Her gælder præcis det samme som tidligere nævnt – ansøg og få svar med det samme. Pengene vil ofte være på din konto samme dag, som ansøgningen er blevet afsendt. 

Hvad er kravene for kviklån?

Kviklån stiller som regel ikke store krav til dig som låntager. Dog er der alligevel en række krav, som du skal leve op til. 

 • Du skal være myndig, dvs. du skal minimum være fyldt 18 år. Den påkrævede alder varierer dog blandt låneudbydere, typisk fra 18-23 år. 
 • Du skal have et gyldigt NemID. 
 • Du må som oftest ikke være registreret i RKI – der findes få undtagelser.