Lån trods gæld

Betaler du dine regninger til tiden? Så bør du have mulighed for at optage et lån online. 

Hvis du som udgangspunkt betaler dine regninger til tiden og ikke bruger flere penge end du tjener, bør du have mulighed for at optage et lån online. Du bør altid låne med omtanke, og vi anbefaler derfor at du altid laver et budget inden du låner penge, også når du optager kviklån. Det frarådes at optage kviklån for at afdrage på anden gæld, da renten oftest vil være højere og dette sjældent vil være en fordelagtig løsning for dig.

Du bør altid låne med omtanke, og vi anbefaler derfor at du altid laver et budget inden du låner penge, også når du optager quicklån eller mikrolån. Hvis du har gæld, bør du altid lave et budget, inden du beslutter dig for at ansøge om lån. Hermed vil du kunne danne dig et overblik over dit rådighedsbeløb og det beløb du kan afdrage på lånet hver måned. Det frarådes at optage kviklån for at afdrage på anden gæld. Renten oftest vil være højere og dette sjældent vil være en fordelagtig løsning for dig.

Kviklån og RKI

De låneudbydere du finder hos kviklaan247.dk tilbyder som regel ikke lån, hvis du er registreret i RKI. Det er generelt svært at blive godkendt til et lån, hvis du er registreret i RKI, dog er der enkelte låneudbyere som tilbyder lån trods RKI. Husk på at denne side ikke er repræsentativ for alle lån der findes. Det kan være muligt for dig at finde flere lån som du kan optage, på trods af du er registreret i RKI. Husk dog altid at låne med omtanke – og hvis du er registreret i RKI, så tænk dig om en ekstra gang. Det frarådes at optage lån for at afdrage på anden gæld.

Du kan samle din lån

Har du tidligere optaget kviklån med høj rente? Hvis du afbetaler på flere lån med en høj rente, så vil det være fordelagtigt at samle dem ét sted til en lavere rente. Det anbefales at du altid søger rådgivning, hvis du har stor gæld, f.eks. hos en gældsrådgiver.

Problemer med gæld? Snak med en gældsrådgiver

Det kan være ubehageligt at have en stor gæld hængende over hovedet. Hvis dette er tilfældet bør du aldrig optage flere lån. Snak i stedet med en gældsrådgiver, så i sammen kan finde en løsning på, hvordan du kan afdrage på din gæld på fornuftig vis.