Kviklån til 18 årige

Kviklån til 18 årige

Du kan finde kviklån til 18 årige hos flere online låneudbydere. På denne side har vi samlet nogle af de mest populære kviklån til 18 årige. I låneoversigten kan du finde vigtige informationer om hvert enkelt lån, såsom f.eks. 

– Hvor hurtigt udbetales pengene?
– Er der krav om fast arbejde?
– Hvor meget kan du låne?
– Hvor hurtig er svartiden?

Herunder finder du en oversigt over kviklån til 18 årige:

Indholdsfortegnelse

Find billigste kviklån til 18 årige

Når du er på udkig efter det billigste kviklån, er det vigtigt, at du altid sammenligner nøje, hvilke omkostninger der er forbundet med lånet. Det kan du nemt gøre i toppen af denne siden. Du bør som minimum altid undersøge de forskellige lån for ÅOP, rente og gebyr. Hvis du ikke er bekendt med de begreber som ofte nævnes i forbindelse med at optage lån, så kan du læse mere på vores side om kviklån og begreber eller ved at klikke her.

Krav for at oprette kviklån

For at kunne oprette et kviklån som 18-årig, er der en række simple krav du skal opfylde.

  • Du skal være i besiddelse af et personligt og gyldigt NemID. Dit NemID bruges til at underskrive låneansøgningen og du kan derfor ikke ansøge om et lån, hvis ikke du har et gyldigt NemID.

  • Du må ikke være registreret i RKI. De lån du finder hos kviklaan247.dk kan ikke oprettes ved du er registreret i RKI. Er du i tvivl om du er registreret i RKI? Du kan få svar med NemID her.

Kviklån uden krav om fast arbejde

Er du studerende? Eller modtager du kontanthjælp eller dagpenge? 

Intet problem. Det er stadigvæk muligt at optage et online lån eller kviklån. Der er mange låneudbydere som tilbyder kviklån uden krav om fast arbejde. Du kan få et overblik på vores side om lån på kontanthjælp eller dagpenge.

Gratis kviklån i 30 dage

Det er muligt at oprette et rentefrit kviklån i 30 dage, hvis du er ny kunde og ikke tidligere har optaget et lån hos låneudbyderen. Du kan få et overblik over rentefrit kviklån ved at klikke her.