Kviklån til studerende

Kviklån til studerende

Kviklån til studerende tilbydes af flere låneudbydere. Du kan læses mere omkring kviklån som studerende her på siden. 

Livet som studerende kan fra tid til anden være vanskelig at få til at hænge sammen økonomisk udelukkende baseret på en SU-indtægt. Som studerende mødes man ofte med pludselige omkostninger, som er nødvendige for at kunne udføre studiet som for eksempel indkøb af nye bøger ved hver semesterstart. Men også for at kunne leve med en højere livskvalitet end SU’en rækker til, så kan et kviklån være vejen frem. Det kunne være en tandlægeregning eller en bus-bøde, som gjorde det svært at få brød på bordet sidst på måneden. Faldgruber er der nok af. 

Hvordan kan du optage kviklån som studerende?

Det er muligt at optage kviklån som studerende – Du skal blot være fyldt 18 år. Det er dog langt fra alle låneudbydere, som tilbyder lån til studerende. På kviklaan247.dk kan du nemt og hurtigt få et overblik over de forskellige kviklån til studerende. Tænk dig godt om, inden du bestemmer dig for at optage et kviklån som studerende, da det for manges vedkommende kan være vanskeligt at betale beløbet tilbage, mens du studerer. 

Du stiller ikke sikkerhed for lånet – Når du optager et kviklån som studerende, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Der stilles med andre ord ikke krav om pant eller øvrig garanti for lånet. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være dyrt, hvis ikke du overholder låneaftalen og udskyder tilbagebetalingen.

Lav et budget – Inden du optager et kviklån, er det vigtigt, at du laver et månedligt budget. Et månedligt budget giver dig et økonomisk overblik over, hvad du har til rådighed hver måned efter alle dine faste udgifter er betalt. Du laver et månedligt budget ved at trække dine udgifter fra dine indtægter. Herefter vil du nemmere kunne danne dig et overblik over, hvor mange penge du kan tilbagebetale hver måned.

SU-lån eller kviklån?

Kviklån er ikke den eneste mulighed man som studerende har, da man som SU-berettiget derudover har ret til optagelse af studielån. Studielån er lån udstedt af den danske stat, og man vil derfor også typisk få et billigt lån til en fordelagtig rente. Dog findes der kviklån, hvor man som førstegangs-låner har mulighed for at låne rentefrit og dermed fuldstændig gratis. Disse lån er yderst anbefalingsværdige til studerende, som akut har behov for penge – dem finder du her. Vi hos kviklaan247.dk anbefalder derudover studerende, at undersøge deres muligheder for et studielån før de begynder at optage kviklån. Kviklån bør være den sidste udvej.

Se lån fra mere end +25 låneudbydere herunder