Kviklån uden kreditvurdering

Kviklån uden kreditvurdering

Kviklån uden kreditvurdering – kan det lade sig gøre?

Når du ansøger om kviklån, vil der fra låneudbyderens side altid blive lavet en kreditvurdering af din økonomiske situation. Det er derfor ikke muligt at ansøge om et kviklån uden kreditvurdering. Selvom der bliver lavet en kreditvurdering, så får du faktisk rigtig hurtig svar på din låneansøgning. Der er flere udbydere af kviklån som giver svar indenfor få minutter. Nogle giver dig endda svar med det samme.

Find det bedste lån!

Herunder kan du sammenligne lån blandt +40 låneudbydere. 

Hvad er en kreditvurdering?

En kreditvurdering er en evaluering af din samlede kreditværdighed. Låneudbyderen vurderer ud fra dine personlige oplysninger om indtjening, udgifter, gæld, RKI om du vil komme i betragtning til at optage dét lån som du har ansøgt om. Jo højere et beløb du ansøger om, jo mere omfattende vil kreditvurderingen være fra låneudbyderens side. Vil du f.eks låne 150.000 kr, vil kreditvurderingen være omfattende og du vil måske blive bedt om at indsende dokumentation for at bekræfte at du er i stand til at betale beløbet tilbage. Vil du derimod ansøge om at optage et mindre lånebeløb, vil kreditvurderingen være mindre omfattende, og du vil højst sandsynligt ikke blive bedt om at indsende dokumentation for at optage lånet.

Hvordan foretages der en kreditvurdering?

Når du ansøger om et kviklånquicklånhurtig lån eller mikrolån, så indhenter låneudbyderen oplysninger om dig, som bruges til kreditvurderingen. Der indhentes altid oplysninger om dig når du ansøger om et lån, uanset lånetype. Låneudbyderen indhenter økonomiske oplysninger om dig fra alle tilgængelige kilder (f.eks. Skat og RKI). 

Hvad er kravene for kviklån?

Kviklån stiller som regel ikke store krav til dig som låntager. Dog er der alligevel en række krav, som du skal leve op til. 

  • Du skal være myndig, dvs. du skal minimum være fyldt 18 år. Den påkrævede alder varierer dog blandt låneudbydere, typisk fra 18-22 år. 
  • Du skal have et gyldigt NemID.
  • Du må ikke være registreret i RKI.