Kviklån uden NemID

Kviklån uden NemID

For at optage et kviklån fra låneudbydere her på siden, er det en forudsætning at du har et gyldigt NemID. Du kan derfor ikke ansøge om kviklån uden NemID.

Indholdsfortegnelse

Her på siden kan du sammenligne lån med NemID

Hos Kviklån247 er alle de kviklån der tilbydes af de forskellige låneudbydere kviklån med NemID. Det betyder med andre ord, at du skal have et gyldigt NemID for at kunne ansøge om et kviklån her på siden. Det er også et krav for andre lånetyper der tit bliver nævnt i forbindelse med kviklån såsom quicklån, hurtig lån og mikrolån.

Se kviklån med NemID herunder

Hvad er NemID?

NemID er et sikkert log-in, som anvendes når du f.eks underskriver dokumenter online eller logger på selvbetjening på diverse hjemmesider som f.eks netbank, e-boks og borger.dk.

NemID fungerer ved at du får tilsendt et personligt nøglekort hvor på der er en liste med engangskoder. Dit NemID-nøglekort er tilknyttet dit cpr-nummer og er 100% personligt. Ved oprettelse af NemID vælger du en personlig kode som giver adgang til dit nøglekort.
Du kan læse mere omkring NemID på dets officielle hjemmeside ved at klikke her.​

Hvordan ansøger man om et kviklån med NemID?

Før i tiden, da der ikke var NemID, kunne det være en langsommelig process at ansøge om et kviklån. Typisk ville man som låntager modtage en lånekontrakt pr. email og herefter ville man skulle underskrive lånekontrakten med kuglepen, derefter scanne/tage en kopi af den underskrevne kontrakt, og herefter sende den tilbage til låneudbyderen. Desuden skulle man huske altid at vedhæfte diverse dokumenter, såsom seneste årsopgørelse samt evt. lønsedler. 

Det er heldigvis blevet meget lettere at ansøge om et kviklån idag ved hjælp af NemID. Når du ansøger om et kviklån i dag, skal du blot udfylde låneansøgningen online og underskrive med dit NemID – let, hurtigt og simpelt. Du får som regel svar på få minutter eller efter et par timer.