Nyeste kviklån

NYESTE KVIKLÅN - SAMMENLIGN NYE KVIKLÅN HER

– Sammenlign kviklån fra mere end 40 online låneudbydere

Indholdsfortegnelse

Nye kviklån 2019 - sammenlign de bedste lån

Her på siden har vi udvalgt nogle af de nyeste kviklån og mest populære online lån. Således finder her på siden, lån som kan defineres som både forbrugslån, kviklån, mikrolån eller billån. Du kan sammenligne online lån her på siden fra mere end +40 låneudbydere. Dermed kan du danne dig et godt overblik over de lånemuligheder der tilbydes online. 

Kviklaan247.dk bestræber sig på, at løbende opdatere lån på siden, dvs. der jævnligt tilføjes nye lån når der kommer nye online lån på markedet. Således tilføjer vi også nye kviklån 2019 til vores låneoversigt.  
De lån du finder hos Kviklaan247.dk lån er altid opdateret med låneudbyderen. Dermed kan du være sikker på at de informationer der oplyses om lånet, såsom ÅOP, rente og stiftelsesomkostninger, er de rigtige informationer.

Kviklån – populært online lån

Kviklån er en af de mest populære form for online lån. I løbet af de seneste par år er antallet af kviklån steget markant og der findes i dag et hav af forskellige udbydere af kviklån på markedet.

Som forbruger kan lånemarkedet virke uoverskueligt. Det kan være svært at finde det rigtige kviklån.
Hvor starter man? Or hvordan finder man det bedste nye kviklån?

Hos Kviklaan247.dk har vi udvaglt nogle af de mest populære online lån og kviklån. Du finder lån i alle størrelser (50 kr. – 1.000.000 kr.) og du finder lån med forskellige alderskrav (18-25 år). Hvis du leder efter et kviklån til et bestemt beløb, så gå ind på vores side lånebeløb og find de lån der tilbydes til netop det beløb du søger. Er du på udkig efter lån af en mindre størrelse? Så tag et kig på vores side mikrolån hvor du finder lån fra 50 kr. – 1500 kr.

Nyeste kviklån uden sikkerhed

Nyeste kviklån uden sikkerhed – hvordan hænger det sammen?

Når du ansøger om et kviklån, skal du som regel ikke stille sikkerhed for lånet. Mange kviklån tilbydes endda uden krav om fast arbejde, dvs. at du sagtens kan optage nye kviklån uden sikkerhed. Hvis du vil se de lån som tilbydes uden fast arbejde, så kan du få et overblik på vores side kviklån på kontanthjælp eller dagpenge

Kviklån med hurtig udbetaling

Her på siden kan du finde de nyeste kviklån med hurtig udbetaling. Online lån er en af de nemmeste og hurtigste måder at låne penge som forbruger. Det eneste det kræver er et gyldigt NemID. Du behøver ikke indsende en masse dokumenter som beviser din indtjening og økonomi. Du udfylder blot låneansøgningen online og herefter får du svar meget hurtigt – som regel efter få minutter. Låneansøgningen er let at udfylde online og tager ikke særlig lang tid. Når du udfylder låneansøgningen med dit NemID, så indhenter låneudbyderen informationer om dig som bliver brugt til at lave en kreditvurdering. Informationer bliver hentet fra b.la. SKAT og RKI. Disse informationer bliver behandlet øjeblikkeligt og derfor får du som regel svar på din låneansøgning med det samme.

Hvor hurtigt udbetales pengene?

Løbetiden på lånet afgør hvor hurtigt du kan få udbetalt pengene.
Hvis løbetiden er mere end 3 måneder, så kan du få indsat pengene på din konto samme dag. Er løbetiden på lånet 3 måneder eller derunder, så kan du få udbetalt pengene efter 48 timer.

Gratis kviklån – hvordan?

Det er muligt at oprette et rentefrit kviklån i 30 dage. Her på siden kan du finde rentefrit kviklån op til 20.000 kr. Selvom der ikke skal betales renter, bør du altid undersøge om der er andre gebyrere forbundet med at optage et kviklån, f. eks. stiftelsesgebyr. Få et overblik over rentefri kviklån her.

Nye kviklån 18 år

Hos kviklaan247.dk bestræber vi os på, at vise de nyeste kviklån til 18 årige.  
Der findes mange online lån som tilbydes til personer på 18 år. Du kan få et overblik over lån til 18 år på vores side kviklån til 18-årige.
Det er ikke alle låneudbydere som tilbyder lån til 18 årige. Den påkrævede alder for at oprette et online lån varierer blandt låneudbydere, typisk fra 18-21 år. 

Hvad er fordelene ved kviklån?

En af grundene til den stigende popularitet af kviklån skyldes, at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet og at der gives hurtigt svar på låneansøgningen.
Se nogle af fordelene ved kviklån herunder:

 • Du stiller ikke sikkerhed for lånet
 • Ingen spørgsmål om hvad pengene skal bruges til
 • Udfyld nemt låneansøgningen online
 • Få hurtigt svar – som regel efter 2 minutter
 • Hurtig udbetaling – det er muligt at få pengene udbetalt samme dag. 
 • Muligt at oprette rentefrit kviklån i 30 dage

Hvad er ulemperne ved kviklån?

Der findes mange forskellige låneformer, og kviklån er ikke nødvendigvis den rigtige låneform for dig. Se nogle af ulemperne ved kviklån herunder:

 • Kviklån kan have en højere rente end traditionelle banklån.
 • Der kan blive pålagt gebyr, f.eks. opstartsgebyr/stiftelsesomkostninger.

Krav til låntager for at optage kviklån

 • Du skal være myndig, dvs. at du skal være fyldt 18 år. Dette varierer dog blandt låneudbydere. Den påkrævede alder for at blive godkendt til at kviklån er typisk 18-21 år.  

 • Du skal have et gyldigt NemID. Har du ikke NemID? Du kan læse mere om kviklån og nemid her.

 • Du må ikke være registreret i RKI. Er du i tvivl om du er registreret i RKI? Du kan få svar med NemID hos dininfo.dk.