Kontakt

Kontakt

Indholdsfortegnelse

Hvem er kviklaan247.dk?

Kviklaan247.dk er en dansk websideportal, som arbejder på at give danskerne et nemt og hurtigt overblik over online lån. Dette gøres ved at præsentere en oversigt over populære lån, hvor hvert låns individuelle specifikationer bliver belyst inklusiv deres samlede omkostninger. Således mener vi, at der kan skabes gennemsigtighed på markedet for online lån. Dette kommer forbrugeren til gode, som hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over omkostningerne forbundet med hvert lån og på den måde bliver i stand til at opnå en økonomisk besparelse.

Kviklaan247.dk er her for at hjælpe dig

Lånemarkedet kan til tider virke uoverskueligt, da der findes rigtig mange forskellige lån. Derfor er målet for Kviklaan247.dk at gøre det så simpelt som overhovedet muligt for dig som forbruger. Dette er b.la. gjort ved at dedikere sider til lånetyper og låneformer. Eksempelvis finder du dedikerede sider til de forskellige lånebeløb. Her vil du finde lån, som passer til lige netop dét lånebeløb, du søger.

Hvilke lån finder jeg hos kviklaan247.dk?

Vi søger hele tiden nye samarbejdspartnere i form af låneudbydere. På den måde kan vi afdække så stor en del af markedet for online lån som overhovedet muligt. Ikke alle lån og lånetyper er dog repræsentative på Kviklaan247.dk og derfor afspejler vores sammenligningstjeneste heller ikke det samlede marked for lån i Danmark.

Kviklaan247.dk er reklamefinansieret

Kviklaan247.dk er et kommercielt website, som er reklamefinancieret. Det betyder, at siden drives af annonceindtægter. Disse modtages som kommission fra vores samarbejdspartnere, når kunder videreformiddles til låneudbyderne, som findes på Kviklaan247.dk.

Kviklaan247.dk er desuden udelukkende en gratis sammenligningstjeneste, og udbyder derfor ikke selv lån. Vi kan derfor heller ikke stilles til ansvar for eventuelle problemer, som skulle opstå mellem forbruger og låneudbyder.

Kviklaan247.dk samarbejder med: