Hurtig lån

HURTIG LÅN - SVAR PÅ 1 MINUT

100 % gratis og uforpligtende at ansøge om hurtig lån.
 
– Sammenlign lån fra +40 låneudbydere

Indholdsfortegnelse

Hurtig lån - lån nemt penge online

Hurtig lån er en anden betegnelse for kviklån. Dette er den hurtigste og nemmeste måde at optage lån, hvis du har brug for pengene hurtigt.

Markedet for hurtige lån er eksploderet i Danmark over de seneste år. Der findes i dag rigtig mange forskellige udbydere, som alle kæmper om de samme kunder. Derfor er markedet også med tiden blevet meget mere konkurrencepræget. Dette kommer dig som forbruger til gode, da priserne på et hurtiglån nu er langt mere fordelagtige end de ellers har været førhen. Det blakkede ry, som hurtige lån har været kendetegnet af, hører nu fortiden til, hvad end man vil det eller ej.

Hvad er hurtig lån?

Hurtig lån har en kort løbetid, som bevirker, at lånet ofte betales tilbage efter ganske kort tid (typisk 1-3 måneder). Dette kan dog variere meget, der findes alligevel mange kviklån med løbetid på 72 måneder og derover. Af fordelene kan blandt andet nævnes, at du hurtigt får svar på din ansøgning, og at pengene ligeledes hurtig bliver tilgængelige på din bankkonto – typisk næstkommende hverdag, eller 48 timer efter godkendelse af lånet – det afhænger af løbetiden på lånet. 

 

Hurtig lån uden sikkerhed

Du kan optage et hurtig lån uden at stille sikkerhed for lånet. Låneudbyderne foretager ikke så grundig kreditvurdering som banken, hvilket også er en af grundene til at behandlingstiden er meget kort.
Dette betyder dog ikke, at du kan lade være med at tilbagebetale lånet. Du hæfter juridisk for det lån du har tegnet, og hvis du vælger ikke at tilbagebetale lånet, kan det bliver meget dyrt for dig, da renten på hurtiglån ofte er højere, end andre online lån og traditionelle banklån.

 

Sådan får du et hurtigt lån

For at kunne optage lån, kræves det at du er myndig, dvs. du er fyldt 18 år. Derudover er det et krav, at du ikke er registreret i RKI, som dårlig betaler. Du skal også have et gyldigt NemID, for at kunne optage et lån.
Der laves ikke en grundig kreditvurdering af din økonomi, men det vil helt sikkert forbedre dine chancer for at optage lån, hvis du er i fast arbejde og kan påvise en stabil månedlig indkomst. Ligeledes er det en fordel, hvis du bor med din ægtefælle/samlever og i har fælles økonomi, da dette vil bevise en større samlet indtjening i husstanden og dermed også større økonomisk råderum.

Sammenlign lån før du ansøger

Inden du beslutter dig for at ansøge om et hurtig lån, skal du altid lave en grundig sammenligning af de forskellige lån. På den måde kan du finde det billigste hurtiglån.
Du bør altid sammenligne rente, ÅOP (Årlige omkostninger i procent), samt undersøge hvilke gebyr, f. eks. stiftelsesomkostninger, der er forbundet med at optage lån.
Er du ikke bekendt med disse termer kan du læse mere på siden begreber

Hurtig lån 18 år

Du skal minimum være 18 år for at blive godkendt til et hurtiglån. Den påkrævede alder varierer dog hos låneudbydere, typisk 18-22 år.

Er hurtig lån det rigtige lån for mig?

Hurtig lån kan være en god løsning, hvis du står og mangler penge her og nu og du kan tilbagebetale lånet efter kort tid. Du bør dog altid overveje din situation nøje, inden du beslutter dig for at optage et hurtig lån, mikrolån eller kviklån. Lav et månedligt budget over dine udgifter og indtægter, så du kan få et overblik over dit rådighedsbeløb, samt det beløb du kan tilbagebetale. Lån aldrig mere end du kan tilbagebetale.
  
Vær opmærksom på at hurtiglån kan have en høj rente og kan være pålagt diverse gebyrer. Få et overblik over lån her på siden og find det lån der passer bedst til dine behov, f. eks med lavere rente, eller med/uden stiftelsesomkostninger

Kan jeg få et rentefrit hurtiglån?

Det er muligt at optage rentefrit hurtig lån i 30 dage. Du kan læse mere på vores side om rentefrit kviklån.

Hvorfor kræver nogle låneudbydere, at man er 20-25 år gammel?

Nogle låneudbydere tilbyder ikke hurtiglån, eller kviklån, til personer som lige er fyldt 18 år. Dette skyldes, at de fleste 18-19 årige er under uddannelse og derfor har svært ved at tilbagebetale lånet.

Kan jeg optage et hurtigt lån, hvis jeg er studerende?

Ja, du kan godt optage et hurtig lån, hvis du er studerende. Du behøver ikke nødvendigvis have fuldtidsarbejde, for at blive godkendt til et hurtig lån. Det vil dog helt sikkert være en fordel, hvis du har et studiejob, ved siden af dine studier. Derved vil du kunne påvise et større rådighedsbeløb og du har således større chance for at blive godkendt til et hurtig lån selvom du er studerende. Du kan læse nærmere omkring hurtig lån (kviklån) til studerende på vores side kviklån til studerende.

Kan jeg låne, hvis jeg er registreret i RKI?

Hurtig lån trods RKI er ikke muligt hos de låneudbydere du finder hos Kviklån247. Hvis du er i tvivl om du er registreret i RKI, så kan du få svar med NemID ved at klikke her.