Mikrolån

MIKROLÅN - FÅ SVAR PÅ 2 MINUTTER

– Sammenlign mikrolån fra 50 kr. – 1.500 kr.

Indholdsfortegnelse

Sammenlign hos Kviklån247 og find det billigste mikrolån

Her på siden har vi udvalgt nogle af de mest populære online mikrolån og det er let for dig at sammenligne de forskellige lån og finde det billigste mikrolån. Med vores lånesammenligning, i toppen af denne side, kan du vælge de lån med den laveste rente.

3 trin - sådan ansøger du

Du kan ansøge om flere lån

Det kan være en god ide, at ansøge om mere end et lån. Du ved ikke på forhånd, om du bliver godkendt til de lån du ansøger. Derfor kan du med fordel ansøge flere lån og bagefter, når du får svar fra låneudbyderne, kan du tage en beslutning om hvilket lån du gerne vil optage.

Spørgsmål og svar om mikrolån

Herunder har vi samlet nogle af hyppigste spørgsmål omkring mikrolån.

Hvad er mikrolån?

Mikrolån, eller minilån, er en betegnelse for lån af en mindre størrelse (typisk 100 – 1.500 kr.) , som tilbagebetales efter en kort periode. Denne type lån kan være fordelagtigt, hvis du står og mangler penge lige nu og du kan tilbagebetale lånet igen efter kort tid.

Tænk dig om, inden du beslutter dig for, at ansøge om et lån. Du bør altid undersøge nøje, hvilke omkostninger er forbundet med lånet, samt hvilke gebyrer bliver pålagt lånet.

Hvorfor er mikro lån så populære?

En af grundene til at mikro lån er blevet så populære, kan skyldes at du får meget hurtigt svar på ansøgningen. Derudover stiller du ikke sikkerhed for lånet og skal ikke oplyse hvad pengene skal bruges til.
Du udfylder blot låneansøgningen og har som regel svar inden for få minutter.

Hvorfor optage et mikrolån?

Mikrolån kan være en god løsning for dig, hvis du har uforudsete udgifter, f.eks. i form af regninger der skal betales omgående. Som regel betales lånet tilbage over en kort periode og derfor vil der være færre samlede omkostninger, end ved andre kviklån der tilbagebetales over en længere periode.

Hvor hurtigt udbetales pengene?

Hvis løbetiden på lånet er over 3 måneder kan du få udbetalt pengene straks. Er løbetiden på lånet derimod under 3 måneder, så skal der pr. lov gives 48 timers betænkningspause til låneudbyderen. Det vil med andre ord sige at du først får svar på din låneansøgning efter 48 timer. Herefter får du udbetalt pengene. 
Du kan læse mere omkring dette i denne artikel fra finansbladet.dk.

Hvor høj er renten på mikro lån?

Du vil generelt opleve en højere rente end banken. De fleste online lån har en højere rente end banklån. Dette skyldes blandt andet, at der ikke foretages en lige så grundig kreditvurdering, som du vil opleve i banken.

Findes der rentefrit mikrolån?

Nogle udbydere tilbyder rentefrit mikrolånlån. Du kan læse mere på vores side om rentefrit kviklån. Husk altid at undersøge om der er andre omkostninger forbundet med at optage et rentefrit lån, f.eks. stiftelsesomkostninger.

Hvad skal du være opmærksom på, når du ansøger om mikro lån?

Du bør altid undersøge renten, ÅOP, samt de gebyrer der bliver pålagt oprettelse af lånet. Hvis du ikke kender til disse begreber, så kan du læse mere om dette, på vores side om kviklån og begreber.

Hvem er udbyderne?

Der er mange online låneudbydere af mikrolån. Hos Kviklån 247 har vi samlet nogle af de mest populære, så du let kan sammenligne. Husk dog på, at de lån du finder her på siden, ikke repræsenterer alle online lån der findes.

Hvad kræves der for at oprette mikrolån?

For kunne oprette et mikrolån er der en række krav til dig som låntager.

  • 19-21 år – For at kunne ansøge om de lån, som du finder her på siden, skal du være fyldt 19, 20, eller 21 år – det afhænger af låneudbyderen. Der findes desværre ikke mikrolån til personer der er 18 år.
  • NemID – Du skal have et NemID, hvis du vil ansøge om mikrolån.
  • RKI – Du må IKKE være registreret i RKI.

Kan du blive godkendt til at mikrolån som studerende?

Der kan være flere gode grunde til at oprette et mikrolån som studerende.
Måske er du blevet mødt af pludselig opståede og uforudsete udgifter, såsom køb af nye bøger til studiet, en busbøde, eller noget helt tredje.

I denne situation kunne mikrolån være løsningen, såfremt du har mulighed for at tilbagebetale lånet. Du skal være opmærksom på at det ikke er alle låneudbydere, der tilbyder mikrolån til studerende. Du skal være minimum være 19-21 år, for at blive godkendt til et af de mikrolån som du finder her på siden.

Hvad med mikrolån på kontanthjælp og dagpenge?

Det er også muligt at oprette et mikrolån, hvis du er på kontanthjælp eller dagpenge. Du kan sammenligne de forskellige mikro lån i toppen af denne side.

Kan du optage mikrolån trods RKI

De låneudbydere du finder hos Kviklån247, tilbyder ikke mikrolån trods RKI. Du kan derfor ikke optage mikro lån hvis du er registreret i RKI. Det er generelt et krav hos de fleste online låneudbydere, at du ikke er registreret i RKI. 

Er du i tvivl om du er registreret i RKI? Du kan tjekke med NemID her.