Rentefrit lån

Rentefrit kviklån, quicklån, hurtig lån og mikrolån

– Få svar på låneansøgninigen efter kun 2 minutter!

Indholdsfortegnelse

Lån penge med et rentefrit kviklån

Et rentefrit lån, eller rentefrit kviklån, betyder at du ikke skal betale renter på lånet og dermed skal du kun tilbagebetale det beløb som du har lånt. Dette lyder naturligvis attraktivt, som den ideelle situation for at optage lån, og derfor er der også mange låneudbydere der skilter med rentefrit lån. Du skal dog være opmærksom på, at der ofte kan være andre gebyrer forbundet med et rentefrit lån.

Det er muligt at optage rentefrit kviklån. Du kan få et overblik her på siden. De første 30 dage tilbydes rentefrit.
Det betyder med andre ord, at du hvis du tilbagebetaler lånet inden for de første 30 dage, så er der ikke renteomkostninger forbundet med lånet. Husk altid at undersøge, om der er andre gebyrer (f.eks. opstartsgebyr/stiftelsesomkostninger) forbundet med at optage et rentefrit lån, inden du beslutter dig for at låne penge.

Hvad er kravene for at få et rentefrit kviklån?

For at kunne oprette rentefrit kviklån er der en række krav til dig som låntager. 

  • 19-21 år – For at kunne blive godkendt til et rentefrit kviklån, som du finder hos Kviklån 247, skal du være fyldt 19, 20, eller 21 år – det afhænger af låneudbyderen. 
  • NemID – Du skal have et NemID, hvis du vil ansøge om et lån.
  • RKI – Du må IKKE være registreret i RKI som dårlig betaler.

Det er nemt at ansøge

Når du ansøger om et rentefrit kviklån, stilles der ikke så store krav til dig som låntager, som du måske vil opleve i banken. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, f.eks. i form af pant.
Du kan hurtigt udfylde ansøgningen online med dit NemID og som regel får du svar efter få minutter.

Hvor hurtigt modtages pengene?

Det afhænger af løbetiden på lånet. Hvis løbetiden på lånet er over 3 måneder kan du få udbetalt pengene med det samme eller næstkommende hverdag. Er løbetiden på lånet derimod under 3 måneder, så skal der gives 48 timers betænkningspause til låneudbyderen, inden du kan få et svar på din låneansøgning. Det vil med andre ord sige at du først får svar på din låneansøgning efter 48 timer. Herefter får du udbetalt pengene, som regel med det samme eller senest næstkommende hverdag. 
Hvis du er interesseret i at vide mere omkring dette emne, kan du tage et kig på denne artikel fra finansbladet.dk.