Minilån - Lån penge med ekspres udbetaling

✅ Hurtig godkendelse

✅ Få svar på 2 minutter

✅ Hurtig udbetaling

Lån til det du ønsker med et minilån

Med et minilån kan du låne penge til det du ønsker, da der ikke stilles ret mange krav til dig som låntager. Du bestemmer helt selv hvordan du vil bruge pengene. Du kan hurtigt låne et mindre beløb uden at skulle gøre det store arbejde. Du udfylder blot en online låneansøgning og kort efter har du pengene på din bankkonto.

Står du i en stram økonomisk situation sidst på måneden? Mangler du penge til at rejse? Vil du gerne låne penge til forbrug? Du kan altid nemt låne til det du ønsker med et minilån.

Hvad er et mini lån?

Som navnet indikerer er der tale om et mini lån, dvs. et online lån af mindre størrelse. 
Minilån karakteriserer sig ved:

  1. Lånebeløb op til 5.000 kr.
  2. Nemt at blive godkendt
  3. Svartid på 2 minutter
  4. Hurtig udbetaling

Kan alle få et minilån?

De fleste kan blive godkendt et minilån, da der ikke stilles store krav til dig som låntager. Der er kun få kriterier du skal opfylde. 

  1. Du skal minimum være fyldt 18 år
  2. Du skal have et gyldigt NemID
  3. Du skal have dansk bopæl
  4. Du skal have en dansk bankkonto, som pengene kan indsættes på
  5. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret som dårlig betaler. 

Det er ikke nødvendigvis et krav at du har fast arbejde, men det vil helt sikkert forøge dine chancer for at blive godkendt til et lån.

Minilån - et online lån med hurtig udbetaling

Det er meget hurtigt at blive godkendt til et mini lån. Du får svar på din låneansøgningen efter 2 minutter. Herefter kan du have pengene på din bankkonto med det samme.

Når du ansøger om minilån, så bliver der fra låneudbyderens side lavet en meget hurtig kreditvurdering af din økonomi. Da du ansøger med dit NemID, er det muligt for låneudbyderne at indhente informationer fra b.la. SKAT og RKI i det øjeblik du ansøger om et lån. Dermed har låneudbyderne mulighed for at give dig svar med det samme.

Minilån uden sikkerhed

Minilån stiller som regel ikke store krav til låntager og derfor er det ofte meget nemt at få et minilån uden at der stilles store krav til dig som låntager. Et lån uden sikkerhed betyder, at du skal ikke stille sikkerhed for lånet, f.eks. i form af pant som bil eller bolig. Desuden skal du som regel ikke oplyse hvad pengene skal bruges til. Det bestemmer du fuldstændig selv.

Forskellen på minilån og mikrolån

Minilån bliver tit sammenlignet med mikrolån. Begge disse lånetyper er online lån af en mindre størrelse, som er nemme at ansøge online og udbetales hurtigt. Mini lån er dog typisk lån fra 1000-5000 kr hvorimod mikrolån typisk er lånebeløb fra 50-2000 kr.

Krav om alder - Minilån 19 år eller 18 år?

Den påkrævede alder for at optage et online lån varierer utrolig meget hos låneudbyderne, typisk 18-21 år. De fleste minilån som du finder her på siden kræver at du er minimum 19 år gammel. Det er dog også muligt at optage mini lån som 18-årig hos flere af de låneudbydere du finder hos kviklaan247.dk.

Rentefrit online lån - Minilån 30 dage

Det er muligt at optage rentefrit minilån i 30 dage. Rentefrit minilån i 30 dage betyder, at hvis du betaler lånet tilbage efter 30 dage, så skal du ikke betale renter. Husk dog at være opmærksom på andre gebyr, f.eks. stiftelsesomkostninger. Nogle låneudbydere tilbyder et rentefrit minilån i 30 dage helt uden gebyr. Dermed kan du låne fuldstændig gratis, såfremt du betaler lånet tilbage senest efter 30 dage.

ofte stillede spørgsmål om online lån, kviklån, minilån, hurtig lån

Ofte stillede spørgsmål

Har du flere spørgsmål om at låne penge online? Herunder kan du få svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

💸 Hvem kan låne penge online?

Du kan låne penge online hvis du er fyldt 18 år og har et gyldigt NemID. Du skal også have en dansk bankkonto hvor pengene kan indsættes.

💡 Hvorfor låne penge online?

Mange vælger at låne penge online fordi det er hurtigt og nemt. Du kan have pengene på din bankkonto efter kun få minutter. Desuden skal du ofte ikke oplyse hvad pengene pengene skal bruges til når du optager et lån online. Dermed kan du låne penge til det du ønsker.

ℹ️ Hvordan finder jeg det billigste lån online?

Du bør altid sammenligne lån, inden du beslutter dig. Det kan du gøre her