MINILÅN - HURTIG UDBETALING

💸 Find dit minilån her – sammenlign +40 forskellige online lån.

Minilån er en form for online ekspres lån, hvor det er muligt at låne mindre beløb og få pengene indsat på bankkontoen meget hurtigt. Det er nemt at ansøge online og du får svar på din låneansøgning efter kun 2 minutter.

Forskellen på minilån og mikrolån

Minilån bliver tit sammenlignet med mikrolån. Begge disse lånetyper er online lån af en mindre størrelse, som er nemme at ansøge online og udbetales hurtigt. Mini lån er dog typisk lån fra 1000-5000 kr. hvorimod mikrolån typisk er lånebeløb fra 50-1500 kr.

Hvad er et mini lån?

Minilån bliver nævnt i alle mulige forskellige lånestørrelser – op til 5.000 kr. og nogle gange helt op til 20.000 kr. Når du er på udkig efter dit næste mini lån og du besøger diverse hjemmesider om online lån, så vil du støde på mini lån i mange forskellige størrelser.
Hos Kviklaan247.dk har vi valgt at definere minilån, som et lån af en mindre størrelse, dvs. lånebeløb op til 5.000 kr.

Mini lån uden sikkerhed

Mini lån stiller ikke store krav til låntager og derfor kan du nemt få et minilån uden at stille sikkerhed. Et mini lån uden sikkerhed betyder, at du skal ikke stille sikkerhed for lånet, f.eks. i form af pant som bil eller bolig. Desuden skal du som regel ikke oplyse hvad pengene skal bruges til. Det bestemmer du fuldstændig selv.

Mini lån er hurtigt

Det er hurtigt at blive godkendt til et mini lån. Du får svar efter 2 minutter. Det er også muligt at få pengene udbetalt med det samme. Det afhænger dog af løbetiden på lånet. Hvis løbetiden på lånet er over 3 måneder, så kan du få pengene straks. Alle lån med en løbetid på under 3 måneder  kan udbetales efter 48 timer.

Låneudbyderen laver en lynhurtig kreditvurdering og derfor får du svar med det samme.

Når du ansøger om minilån, så bliver der fra låneudbyderens side, lavet om meget hurtig kreditvurdering af din økonomi. Fordi du ansøger med dit NemID, så er det muligt for låneudbyderne at indhente informationer fra b.la. SKAT og RKI i det øjeblik du ansøger om et lån. Dermed har låneudbyderne mulighed for at give dig svar med det samme.

Mini lån 19 år

Du skal være 19 år for at optage minilån hos rigtig mange låneudbydere. Det er dog også muligt at optage minilån som 18-årig hos nogle låneudbydere.

Mini lån 30 dage

Det er muligt at optage rentefrit minilån i 30 dage. Rentefrit minilån i 30 dage betyder, at hvis du betaler lånet tilbage efter 30 dage, så skal du ikke betale renter. Husk dog at være opmærksom på andre gebyr, f.eks. stiftelsesomkostninger. Nogle låneudbydere tilbyder et rentefrit mini lån i 30 dage helt uden gebyr. Dermed kan du låne fuldstændig gratis, såfremt du betaler lånet tilbage senest efter 30 dage.

Hvorfor optage et lån online?

Der kan være mange gode grunde til at du skal bruge penge. Når du optager et mini lån, skal du som regel ikke stille sikkerhed for lånet. Dermed kan du låne penge til det du ønsker.

Hvilke krav skal jeg opfylde for at få et minilån?

Du skal minimum være fyldt 18 år. Derudover skal du have et gyldigt Nemid. Hos mange låneudbyder er det også et krav, at du ikke er registreret i RKI.